Rolgordijnen met print bos in mist

september 22, 2021 by Geen reacties

Rolgordijnen met print bos in mist

Heb je regelmatig last van fel zonlicht dat door het raam naar binnen komt? Dan kun je een rolgordijn aanschaffen om het zonlicht op de gewenste momenten tegen te houden. Vind je een rolgordijn wel praktisch, maar ook een beetje saai? Dan bestel je gewoon een fotorolgordijn, ofwel een rolgordijn met een foto naar keuze. Een populair fotorolgordijn in onze collectie, is het fotorolgordijn bos in mist. Meer over het bestellen van een rolgordijn met foto, lees je op deze pagina.

Waarom een fotorolgordijn?

Een fotorolgordijn werkt precies hetzelfde als een gewoon rolgordijn. Net zoals een gewoon rolgordijn ( picture blinds ), werkt ook dit gordijn zonwerend. Heb je last van de zon, bijvoorbeeld omdat de zonnestralen op het beeldscherm van je televisie of computer schijnen? Dan doe je het fotorolgordijn naar beneden. De zonnestralen worden tegengehouden en jij kunt gewoon televisie kijken of computeren. Daarnaast is het fotorolgordijn, net zoals het gewone rolgordijn, isolerend en brandvertragend.

Bestel je een fotorolgordijn, dan geef je jouw zonwering net wat meer uitstraling. Een rolgordijn zonder foto is misschien wel praktisch, maar ook een beetje saai. Door een fotorolgordijn te bestellen, geef je jouw huis wat meer sfeer en profiteer je tegelijkertijd van de praktische voordelen van deze zonwering.

Lees ook:  Raamdecoratie op maat gemaakt: gordijnen en rolgordijnen

Fotorolgordijnen bos in mist bestellen

Wil jij een fotorolgordijn (picture roller blinds) bestellen? Bekijk dan onze afbeeldingen van bossen in de mist eens. Veel mensen die een fotorolgordijn bestellen, kiezen ervoor hun gordijn met een van deze foto’s te laten bedrukken. Niet voor niets, want onze afbeeldingen van mysterieuze bossen in de mist zien er stuk voor stuk prachtig uit.

Heb je een mooie afbeelding van een bos in de mist gevonden, dan kies je een rolgordijn om deze foto op te laten drukken. Je kunt een rolgordijn bestellen die in het kozijn wordt verwerkt (in de dag), maar je kunt ook een rolgordijn bestellen die op het kozijn wordt geplaatst (op de dag). Verder kies je van welke stof het gordijn gemaakt moet worden. Dit kan een transparante stof zijn, maar het kan ook om een verduisterende stof gaan. Hang je het gordijn op in de slaapkamer, dan raden wij je aan de verduisterende stof te nemen. Na het kiezen van de stof, geef je de afmetingen van het rolgordijn door. Nu hoef je het gordijn alleen nog maar te bestellen en te betalen. Heb je dit gedaan, dan wordt het gordijn zo snel mogelijk bij jou thuis afgeleverd.